Introducétoernooi

 

Zondag 2 juni vond het eerste introducétoernooi plaats. Elf leden van onze tennisvereniging hadden zich samen met een niet-lid opgegeven. De niet-leden varieerden van kinderen, partners, vrienden, familieleden en potentiële (zomerpas)-leden. Het weer was geweldig, niet te warm, droog en regelmatig een zonnetje. Hier genoten niet alleen de spelers van maar ook het publiek dat aanwezig was om de nieuwe talenten te bewonderen.

Er werd gespeeld in twee poules van 5/6 dubbels en na de poulewedstrijden namen Marie-Janne en Sietske het in de finale op tegen Bart en Britt. Op de andere baan streden Bauke en Jouke om de derde plaats tegen vader en zoon Brouwer (Riemer en Jurre). De Brouwers moesten in Bauke en Jouke hun meerdere erkennen en de “grande finale” werd gewonnen door Bart en Britt.

Het was een superleuke middag, met mooie partijen en voor de nieuwe (niet-)leden soms een eerste ervaring met een tenniswedstrijd. Iedereen was erg enthousiast dus het was een geslaagd toernooi dat zeker voor herhaling vatbaar is.